Top
m

Palazzo Benessere

Een onzuivere huid, puistjes of acné is niet alleen een tienerprobleem!!

Een onzuivere huid kan door meerdere factoren veroorzaakt worden en is niet leeftijdsgebonden. Het kan optreden tijdens de puberteit, zwangerschap, menopauze of in combinatie met stress.

Omdat de huid soms een vette, glimmende laag heeft wordt er wel eens gedacht dat een vette huid dé (hoofd)oorzaak is van puistjes. Maar wist je dat een gedeshydrateerde huid ook puistjes kan veroorzaken? Vochttekort kan namelijk zorgen voor een vertraagde celvernieuwing en dit kan er toe leiden dat cellen samenkleven en poriën verstopt geraken. Puistjes of acné proberen te verminderen door de huid uit te drogen of producten gebruiken die een uitdrogende werking hebben is dus zeker NIET de oplossing.

Externe factoren zoals bacteriën, milieu-invloeden, weer en wind, maar ook interne factoren zoals medicatie, hormonale schommelingen of geneesmiddelen kunnen de oorzaak zijn van een onzuivere huid, comedonen, mee-eters, puistjes, littekens en/of vergrote poriën.

Om een onzuivere huid weer in balans te brengen is een consequente huidverzorging, die speciaal afgestemd is op het oorzakelijk verband, de beste aanpak. Producten die de talgproductie reguleren, een antibacteriële werking hebben maar toch verzorgende ingrediënten bevatten geven de beste resultaten. In tegenstelling tot veel andere producten voor acné, zijn de producten van de Clear+ lijn van BiodrogaMD mild voor de huid en drogen ze de huid niet uit maar werken ze probleemoplossend. Bijkomend voordeel is dat deze productlijn voor iedere leeftijd geschikt is!

Nu ook verkrijgbaar in een handig starter-kit.

Twijfel je aan de juiste producten voor jouw huid? Maak dan een afspraak voor een Face Mapping met ons huidanalyse apparaat zodat we je kunnen helpen bij het bereiken van een gezonde huid.