Top
m

Palazzo Benessere

Skin booster producten zijn de experts in het oplossen van huidproblemen. Deze zeer hoog geconcentreerde producten bieden doelgericht hulp bij de meeste huidproblemen. Of het nu gaat om een onzuivere huid, pigmentvlekken, huidveroudering, grove poriën, littekens of een zon-beschadigde huid, voor ieder huidprobleem is er een oplossing.

In welke mate onderscheidt een booster zich van een crème?

De formulering van een booster zorgt ervoor dat deze kan doordringen tot in de diepere huidlagen, om zo de cellen van binnenuit te kunnen stimuleren. Bovendien zijn de concentraties van actieve ingrediënten veel hoger waardoor een booster de meest krachtige propleemoplosser is in je huidverzorgingsritueel. Een crème daarentegen zal eerder een beschermende rol spelen en het effect van een booster nog versterken.

Zijn boosters ook geschikt voor jongere huiden?

Het antwoord is volmondig “ja”, jong begonnen is half gewonnen! Boosters zijn er voor ieder huidprobleem en voor alle leeftijden.

Mix en match

Vroeger werd een booster vooral geadviseerd in de vorm van een kuur, maar eigenlijk zouden ze een vast onderdeel moeten zijn in je dagelijks beautyroutine. Ze spelen namelijk een belangrijke rol in je huidverbetering en je kan ze afwisselen en combineren naargelang de noden van je huid op dat moment. Je kan boosters zelfs onderling combineren en ze kunnen onder elke crème of zonnecrème gezet worden.

Probleemoplossers

Voor elk huidprobleem bestaat er een geschikt booster-serum. Vochttekort, grote poriën, acné, pigmentvlekken, irritaties, micro-ontstekingen, roodheid, branderig gevoel, lijntjes, rimpels, verminderde elasticiteit, contour verslapping, …..
De juiste booster is het SOS-product voor elke huid. Wij helpen je in ons instituut graag verder om een individueel programma op te stellen.