Top
m

Definitieve ontharing

Laserontharing

Laserontharing is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor zullen de haartjes meteen langzamer groeien en vallen ze uiteindelijk uit. Al na één laserbehandeling merk je het verschil. Gemiddeld heb je na 6 tot 10 behandeling een volledig gladde en zachte huid zonder haartjes.

Voor wie geschikt?

Laserontharing is geschikt voor iedereen. Alle huidtypes (ook donkere types) kunnen op een zeer veilige en effectieve manier worden behandeld, dankzij de combinatie van verschillende golflengtes van de laser. De grootte van de behandelkop en mogelijkheid tot koeling, zorgen ervoor dat je behandeling effectiever, sneller en minder gevoelig is.

Is het pijnlijk?

De meeste mensen ervaren de behandeling als minder pijnlijk dan een harsontharing. Rode bultjes, ontstekingen, jeuk en ingegroeide haren zijn verleden tijd! Al vanaf het begin van de laserbehandeling ervaar je het comfort van een zachte huid.

Waar hou ik rekening mee voor de behandeling?

  • Vermijd liefst de zon en zonnebank. 1 week voor de behandeling gebruik je ook beter geen ‘bruinen zonder zon‘ in de zone die behandeld zal worden.
  •  Niet epileren of harsen tot 6 weken voor de behandeling.
  • Indien u medicatie neemt, gelieve dit te melden voor het starten van de behandeling.

Hoe definitief is ‘definitieve ontharing’?

Gemiddeld heb je na 6 tot 10 behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid. Soms komen er na jaren weer nieuwe haartjes tevoorschijn, dit kunnen haartjes zijn die ontstaan door hormonale veranderingen. Een jaarlijks schoonheidsbeurtje is in sommige gevallen aangeraden.

Prijslijst

Bovenlip

€55

Bovenlip : 55 euro

Kin

€75

Kin : 75 euro

Oksels

€85

Oksels : 85 euro

Armen

vanaf €125

Armen : 125 euro

Bikini

vanaf €90

Bikini : 90 euro

Onderbenen

€199

Onderbenen : 199 euro

Benen volledig

€395

Benen volledig : 395 euro

Borst heren

€195

Borst heren : 195 euro

Rug heren

vanaf €325

Rug heren : 325 euro

Onze lasertherapeuten vertellen je tijdens een gratis intakegesprek graag meer over aan mogelijkheden.