Top
m

Figuurtherapie

Figuurverbetering

Een mooi figuur bereik je niet enkel door te sporten of door hongerkuren.

Ons lichaam bouwt vet namelijk het eerste af op plaatsen waar het gemakkelijk en snel beschikbaar is en dat is meestal niet op de plaatsen die wij graag zouden willen. Ook cellulitis zal niet op deze manier verdwijnen, integendeel. Om je figuur te vormen en de huid te verstevigen, moet je problematische lichaamszones doelgericht aanpakken met de juiste methode van figuurtherapie in Leopoldsburg. Na een figuuranalyse weten we perfect welke afslankmethode voor jou het meest geschikt is.

Hypoxi

De Hypoxi methode is gebaseerd op het verbeteren van de doorbloeding in je probleemzones, want lichaamsvet kan alleen via de bloedsomloop losgemaakt, getransporteerd en als brandstof gebruikt worden. Voor elk probleem gebruiken we een ander Hypoxi-toestel. Zo is de L250 ligfiets ideaal voor om je benen, zitvlak en rijbroek in optimale vorm te krijgen. De Vacunaut geeft dan weer de beste resultaten voor de buik en loveshandles. Voor je cellulitis en huidversteviging combineer je één van deze therapieën het beste met het VacuMassage Pak. Een kuurprogramma van 15 beurten kost 250 euro voor het gebruik van 1 toestel, wil je graag een combinatie doen van 2 toestellen dan betaal je voor een kuurprogramma van 15 beurten 350 euro.

CoolCell

Het Coolifting systeem geeft een veilige, snelle en efficiënte anti-cellulite en huidverstevigende behandeling. De Coolifting gun wordt gericht op het cellulite of op de zone met huidverslapping. De zones waar je de behandeling op kan laten toepassen zijn de buik, billen, benen en armen. De beste resultaten krijg je na een kuurprogramma van 8 behandelingen, 1x/week, gedurende 8 weken. Prijs per behandeling is 120 euro met verzorgingsproduct voor thuis inbegrepen.

Proteïne dieet

Een eiwitrijk dieet is een voedingsconcept dat staat voor weinig suikers, koolhydraten, evenwichtige porties van eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Je verliest op een gemakkelijke en effectieve manier gewicht met behoud van je spiermassa. Na een intake gesprek kan het afslankprogramma op ieders maat aangepast worden.