Top
m

Huidverbetering

Gelaatsverzorging op maat

Elk huidprobleem vraagt een andere aanpak.

Vandaar dat wij bij Palazzo Benessere de nieuwste technologieën steeds op de voet volgen om jou de beste behandeling te kunnen geven.

DISCOVERY GELAATSVERZORGING

PRIJS: 160 EURO

Kom je voor de allereerste keer naar ons instituut en weet je niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Boek dan een Discovery Gelaatsverzorging. Tijdens deze twee uur durende sessie, starten we met een huidanalyse om je Skin ID te bepalen. Hierna passen we onmiddellijk één van onderstaande behandelingen toe die het beste resultaat geeft voor jouw huid.

Mesoskin

Prijs: 155 euro

Na de toepassing van een fruitzuurpeeling, werken we bij de MesoSkin behandeling met een microchip die de barrière van de huid kan binnendringen door microkanaaltjes te creëren. Via deze kanaaltjes worden de actieve serums 85% dieper ingesluisd dan bij een manuele aanbrenging. Hierdoor wordt je celstofwisseling versneld, huisveroudering geremd en de doorbloeding verbeterd.

GeneO

Prijs: 138 - 155 euro

Met de GeneO+ werken we in de diepere huidlagen. Uw huid wordt aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren. Reduceert hyperpigmentatie, verbetert onreine huid, geeft een beter huidvolume, verstevigt en hydrateert. Het GeneO+ apparaat werkt in 3 fases die in 1 behandeling worden uitgevoerd: De OxyGeneo zuurstofbehandeling verwijdert de dode huidcellen en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. De TriPollar radiofrequentie zorgt voor een verstrakking van verslapte huid en vermindering van rimpels en lijntjes. Met de Ultrasoon celstimulatie kunnen actieve werkstoffen dieper in de huid doordringen.

Intraceutical zuurstofbehandeling

Prijs: 150 euro

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in onze huid, maar bij het ouder worden verliest onze huid er meer van dan ze kan aanmaken. Hyaluronzuur is belangrijk om vocht in de huid vast te houden en speelt een grote rol in het verouderingsproces. Succesvol rimpels bestrijden kan dus met het inbrengen van dit zuur. Met het Intraceutical systeem zijn wij in staat om zuurstof en hyaluronzuur zonder naalden heel diep in de huid te laten dringen. Expressierimpeltjes verdwijnen en diepe rimpels worden minder zichtbaar. De mond en lippen krijgen terug een mooier volume.

CooLifting

Prijs: 75 - 128 euro

De CooLifting behandeling is een intense anti-age behandeling die onmiddellijk zichtbaar resultaat geeft. De huid wordt gladder, de teint helderder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepere rimpels vervagen. Een korte “Flash” behandeling geeft een mooie coup d’éclat en kan gebruikt worden voor elk speciaal moment dat je er op je best wil uitzien. Een totale anti-aging kuur bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken om je collageenaanmaak intensief te stimuleren. Op langere termijn worden de beste resultaten behaald als je iedere 4 tot 6 weken een onderhoudsbehandeling ondergaat.

Endermolift

Prijs: 145 euro

De “Endermolift van LPG” biedt een 100% natuurlijke en doeltreffende huidverzorging. De minuscule klopjes van de specifieke behandelingskop zorgen voor een echte huidfitness, dus prima geschikt voor een verslapte huid. Endermolift geeft zuurstof aan de weefsels en stimuleert de microcirculatie. Deze celstimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen. Je kan er ook voor kiezen om slechts bepaalde probleemzones te behandelen. Na de huidanalyse stellen wij graag samen met jou een persoonlijk programma op.

Zuurpeeling & microneedling

Prijs: 128 euro

Een zuurpeeling is een effectieve intensieve peeling die de bovenste cellagen van de huid op een gecontroleerde wijze verwijderd. Zuurpeelings zijn uiterst doeltreffend voor huidverbetering met onmiddellijk én langetermijn effect. Bij microneedling dringen de fijne naaldjes van de roller in de epidermis en simuleren een huidbeschadiging. Het wondhelingsproces dat zo gestimuleerd wordt, zorgt voor een directe verhoging van collageen, elastine en hyaluronzuur om de huidstructuur te herstellen en regeneratieproces te versnellen.

HIFU

Prijs: 200 - 300 euro

HIFU heeft effect op de drie lagen van de huid maar ook op de fibromusculaire laag, dat is de laag van weefsels dat chirurgen liften tijdens een facelift. Met thermische energie wordt dit weefsel veilig verwarmd, hetgeen resulteert in verstrakking van de huid en vorming van nieuw collageen. Versteviging is zichtbaar onmiddellijk na de behandeling, maar een optimaal resultaat is pas zichtbaar na een verloop van 2 à 3 maanden.