Top
m

Pigmentvlekken

Laserbehandeling

Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker (melasma) kunnen gelukkig geen kwaad, maar ze worden wel dikwijls als storend ervaren. Met de laserbehandeling kies je voor een resultaatgerichte oplossing.

Pigmentvlekken komen vaak voor en zijn vooral zichtbaar op huiddelen die veelvuldig in de zon komen, zoals je décolleté, je gezicht en de rug van je handen. Zowel bij personen met een lichtere als donkere huid komen pigmentaties voor. Maar ook bij personen die hun huid goed hebben beschermd, verschijnen zogenaamde “ouderdomsvlekken”. Van die storende vlekjes helpt onze lasertherapeute op een professionele wijze af. De laserbehandelingen doen het pigment verrassend snel verdwijnen. Vaak heb je al na 2 tot 5 behandelingen een egale huid.

Om pigmentvlekken zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats waarbij de huidtherapeute kijkt van welk type pigment er sprake is. Zij stelt in overleg met jou een persoonlijk behandelplan op en geeft aan welke behandeling het meest geschikt is.

Het beste resultaat wordt bereikt door je laserbehandeling te combineren met de juiste huidverzorging.