Top
m

SPMU

Semi Permanente Make-Up

In tegenstelling tot de reguliere permanente make-up, wordt bij Semi Permanente Make-Up (SPMU) het pigment enkel ingebracht in de bovenste huidlaag. De pigmenten zullen in de tijd geleidelijk aan vervangen (afhankelijk van onder meer het huidtype en de aard van de behandeling). 

We kiezen voor deze “tijdelijk vervagende” techniek omdat de vormen en lijnen van het gelaat veranderen naarmate we ouder worden. Wanneer het pigment, zoals bij een tatoeage, te diep ingebracht wordt zullen de pigmenten inkapselen waardoor dit proces niet meer omkeerbaar is. Ieder gezet stipje zal zichtbaar blijven en er kan in de loop van de tijd kleurverandering optreden.

Wil je je resultaat blijvend behouden? Dan raden wij een restyling behandeling aan na ongeveer 12 tot 18 maanden. De kostprijs van de restyling bedraagt 50% van de nieuwprijs.

Wenkbrauwen

Prijs: 350 euro

De wenkbrauwen die wij creëren door middel van SPMU passen bij het uiterlijk en gezicht van onze klant. We meten een mooie, natuurlijke vorm van wenkbrauw aan, zodat op het eerste zicht niet te zien is dat je SPMU hebt laten aanbrengen. Hierdoor krijgt éénieder een unieke wenkbrauw die tot in het detail is uitgewerkt.

Ogen

Prijs: 250 - 450 euro

Bij een Semi Permanente eyeliner wordt er kleur (zwart of donkerbruin) in de wimperlijn aangebracht waardoor je meteen een meer sprekende oogopslag krijgt en optisch vollere wimpers. De dikte van de eyeliner wordt aangepast aan jouw wensen. Wil jij een fijn lijntje? Dan kies je best voor een Deep Liner.

Lippen

Prijs: 375 euro (full lips)

Door lippigmentatie krijgen je lippen een mooiere omlijning, kan pigmentverlies weggewerkt worden en lijken ze optisch groter. In onderling overleg, bepalen we welke kleur en vorm voor jou de beste is.