Top
m

Wimpers & wenkbrauwen

Henna Brows

Prijs: 22 euro

Ben je gewoon om je wenkbrauwen te kleuren en wil je graag een nog voller en langduriger resultaat? Kies dan voor henna brows. Deze wenkbrauwtechniek is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week zelf aan de slag met een potlood of poeder. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Brow shaping & lamination

Prijs: 47 euro

Bij een brow shaping brengen we je wenkbrauwen mooi in vorm. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat wij genoeg haartjes hebben om je een mooi resultaat te geven. Daarom epileer je je wenkbrauwen beter niet zo’n 3 à 4 weken voor je afspraak bij Palazzo Benessere in Leopoldsburg. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen. Vervolgens gaan we de wenkbrauw meten en uittekenen, rekening houdend met jouw gelaatsvorm en huidige conditie van je wenkbrauw. De haartjes worden getrimd, gewaxt en geëpileerd. Indien nodig verven we de wenkbrauw bij in de aangepaste kleur en je krijgt het nodige advies over de thuisverzorging.

Wimperlifting

Prijs: 47 euro

Eerst behandelen we de wimpers met speciale producten om ze een mooie natuurlijke krul te geven waardoor de ogen een meer open blik krijgen. Daarna worden de wimpers gekleurd van wortel tot punt waardoor je optisch een nog meer verlengend effect krijgt. Het resultaat blijft ongeveer één maand.

Extensions

Prijs: 100 euro (bijwerken 55 euro)

Voor wimper extensions maken we gebruik van de one-by-one techniek. Hierbij wordt op elke wimper één voor één een wimpertje geplaatst met speciale lijm. De lengte en de krul kunnen naar wens gekozen worden. De extensions blijven ongeveer 6 weken zitten, maar we raden wel aan om telkens tussen de 3 à 4 weken de wimpers bij te vullen. Heb jij liever een voller effect kies dan voor 2D of 3D extensions. Net zoals je eigen wimpers uitvallen, vallen de extensions al dan niet samen met de eigen wimper uit. Door de wimpers regelmatig bij te vullen kan je ook een nog voller effect bekomen. De wimper extensions zijn niet bestand tegen olie, dus opletten met het demaquilleren.